>Mos Gerila de pe vremuri

>Eheheee, cine isi mai aminteste de Mos Gerila, de pe vremea cand precambrianul se ingana cu cambrianul si se nasteau marile depozite carbonifere… de pe vremea cand aveam un imparat (dictator) pe care nimeni nu-l iubea si despre care istoria a aratat ca faptul nu era singular …

ei bine, pe atunci Mos Craciun nu exista, ca al nostru imparat de pe cele vremi avea alte viziuni. Si-l aveam in schimb pe Mos Gerila….

show_ed410844388fe7(448, 386);

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to >Mos Gerila de pe vremuri

 1. Adi says:

  >genial!cum de a trecut de cenzuta?sau n-a trecut de-a murit saracu’ prea repede … ?

 2. Anonymous says:

  >e bine ca mai sunt unii oameni care se uita si la altceva in afara de vacanta mare… vad ca ai ‘furat’ putin si de la divertis… 🙂

 3. gabriela says:

  >”umorul” poate avea diferite nivele.. iar spre deosebire de “vacanta mare”, unde totul este o mare tocanita de badaranie si glume “mistocare”, divertis si iata…toma caragiu, au un umor fin, ironic, cu o doza de intelectualism. Discursul lor face referinte la mai multe situatii (politice, culturale, etc), iar umorul decurge lin din context sau din jocul de cuvinte. Apropo de umorul provenit din jocul de cuvinte, uite aici inca un video de-a lui caragiu:Mefisto (http://www.trilulilu.ro/kiru/06f7ffcca8a553)

 4. xilviu says:

  >genial!! dar cu el imi place mai mult cea cu dracul :)) iar despre umorul la romani – recomand vorbele lui dan puric de la emisiunea 100% garantat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s