>Spune-mi in ce zi te-ai nascut, ca sa iti zic ce floare intruchipezi

>Am cules materialul de mai jos de pe grupul ROMBEL, grupul romanilor din Belgia. Mi s-a parut interesant, asa ca am ales sa il impartasesc cu voi. Marturisesc ca m-am regasit in orhidee.
_______________
Sa face o incursiune in lumea florilor care ne definesc cararea vietii. Sa vedem ce flori intruchipam, in functie de cifrele continute in ziua nasterii….

Floarea Soarelui daca te-ai nascut intr-o zi de 1, 10, 19 sau 28
Cine esti? O persoana care, asemenea florii soarelui, are nevoie de stralucire. Esti o fiinta dinamica, placuta, generoasa, vrei sa te afli in centrul atentiei si chiar ai un magnetism care va acapara atentia multor persoane! Ai idei bune si esti in stare sa le pui in practica. Felicitari!
Destin: In tinerete poti alege un drum care sa nu duca nicaieri…numai ca te vei opri la timp. Oricum, te vei descurca minunat in cele mai dificile situatii! Oamenii te vor admira pentru faptele tale.
Ce sa faci pentru a fi fericita? Sa te lasi calauzita de ceea ce simti, dar sa nu calci in picioare sufletele celorlalti. Sa te straduiesti sa nu fi autoritara, impulsiva sau imprudenta! Bafta!

Bujor daca te-ai nascut intr-o zi de 2, 11, 20, 29
Cine esti? O persoana foarte pasionala in tot ceea ce face! Esti perseverent( a), oricat de dificila ar parea situatia in care te afli. Esti loial(a), iti indeplinesti responsabilitatile intr-un mod exemplar. Nu poti trai singur(a), esti pasional, dar si foarte posesiv(a), uneori sufocant(a) in manifestarile de tandrele.
Destin: Iti place mult natura, dar actiunile tale au ca scop asigurarea unui trai confortabil, fara probleme. Din acest punct de vedere esti un(o) invingato(a) r(e)!
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa nu subapreciezi oamenii si sa nu-i jignesti. Sa nu fi incapatanat( a) si inflexibil(a) . Fii mai curajo(a)s(a) ! Doar respectand aceste principii vei fi impacat(a) cu tine si cu cei din jur. Succes!

Papucul Doamnei daca te-ai nascut intr-o zi de 3, 12, 21 sau 30
Cine esti? O persoana instabila si imprevizibila, exuberanta si timida in acelasi timp. Nu iti place sa stai prea mult intr-un loc, situatiile si personajele trebuie sa se schimbe pentru a te simti bine. Programele si regulamentele nu sunt pentru tine pentru ca ai impresia ca-ti ingradese libertatea la care tii atat de mult. Esti foarte curio( a)s( a) si ai nevoie in permanenta de lucruri care sa-ti alimenteze curiozitatea..
Destin: Desi puneti totul sub semnul jocului dragostei si al intamplarii, informatiile pe care le acumulati va fac indispensabil din punct de vedere professional. Aveti, de asemenea, o capacitate mare de adaptare si integrare.
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa nu mai fii atat de superficial( a)! Sa-ti fie mai clara notiunea de fidelitate. Sa nu mai fi imprastiat(a) , mai multa rigurozitate te va ajuta in tot ce vei intreprinde.

Albastrea daca te-ai nascut intr-o zi de 4, 13, 22 sau 31
Cine esti? O persoana fidela, care, la randul ei, are mare nevoie de stabilitate. Ai un dezvoltat simt al ordinii si incepi de multe ori sa organizezi si vietile celorlalti. Dar firea ta profunda si sensihila va fermeca orice persoana care te va cunoaste cu adevarat. ” Nu-ma-uita” , nu-i asa?
Destin: Toate actiunile pe care le vei intreprinde au un grad minim de risc. In concluzie, suceesul iti va fi de la bun inceput asigurat 90%.
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Da dovada de tact cand iti impui punctul de vedere. Exprima-ti sentimentele fata de persoanele iubite!

Iris daca te-ai nascut intr-o zi de 5, 14 sau 23
Cine esti? O persoana dinamica, sociabila si sincera, simpatica si foarte inteligenta. Esti echilihrat(a) , dar o jignire te poate transforma intr-un vulcan! Respecti oamenii si astepti acelasi lucru din partea lor. Ai o mare capacitate de adaptare.
Destin: Poti deveni dependent(a) de placeri de tot felul care, numai o data gustate, te iau in stapanire. Cu umor, vei intretine multe relatii doar la nivelul flirtului, pentru ca te distreaza seductia in sine, dar si sexualitatea. Persoanele din jurul tau vor fi capabile sa poarte discutii interesante, pentru ca alt gen de oameni nu accepti in jurul tau. E O.K. sa fii selectiv.
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa vezi lucrurile asa cum sunt si sa fii mai retinut(a).

Mac daca te-ai nascut intr-o zi de 6, 15 sau 24
Cine esti? O persoana intuitiva, care anticipeaza situatii si chiar face profetii in toata regula! Esti un bun psiholog, nimeni nu poate avea secrete fata de tine. Esti sensibila, rafinata si te cufunzi uneori in reverii adanci…
Destin: Esti romantica si toata viata vei cauta un partener potrivit. Din acest motiv s-ar putea sa te casatoresti de mai multe ori… Esti sensual(a) si iti cauti echilibrul in prezenta iubitei /iubitului. Absenta unui partener potrivit te poate duce la dezechilibru interior. E totusi posibil ca in cele din urma ea/el sa apara in carne si oase.
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa-ti descoperi si sa-ti folosesti aptitudinile! Evita alcoolul si drogurile.

Orhidee daca te-ai nascut intr-o zi de 7, 16 sau 25
Cine esti? Persoana sensibila, cu un simt dezvoltat al datoriei. Esti gata sa-i ajuti pe cei din jur intr-un mod total dezinteresat. Te detasezi in multime, cu toate ca nu o faci intr-un mod constient. Esti de o frumusetc izbitoare, care nu se incadreaza neaparat intr-un tipar, ci pur si simplu atrage atentia.
Destin: Vei fi dezamagit(a) cand vei observa ca ceilalti nu accepta regulile de oneslitate de la care tu nu te abati. Esti marcat(a) de tristete in mod ohisnuit, dar trebuie sa o controlezi. Calatoriile ar fi o solutie pentru a-ti risipi melancolia in peisaje. Caminul pe care ti-l doresti e unul bine organizat. Stii sa iubesti, iar profunzimea sentimentelor tale va fi pentru partener o binecuvantare!
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Calatoreste! Nu-i lua pe ceilalti prea in serios!

Margareta daca te-ai nascut intr-o zi de 8, 17 sau 26
Cine esti? O persoana modesta, rezervata, dar perseverenta.. Sensibila, susceptibila, prudenta. Esti in defensiva, de multe ori capitulezi prea usor.
Destin: Vei avea prieteni putini, dar adevarati. Esti tandra si astepti acelasi lucru de la partener, asa ca-l vei cauta destul timp… Dar ceea ce e cu adevarat important e fericirea care iti va umple intr-o zi inima pentra ca esti o persoana norocoasa!
Ce sa faci pentru a fi fericita? Sa nu fi suspicioasa cu toata lumea.

Trandafir daca te-ai nascut intr-o zi de 9, 18 sau 27
Cine esti? O persoana temperamentala si impulsiva, adesea expusa consecintelor neplacute ale propriilor fapte. Accepti sarcini dificile Si esti foarte curajoasa. Esti capabila sa faci mari sacrilicii. Familia si prietenii se pot bizui pe tine. Ai o receptivitate ascutita la stimulii sentimental- erotici.
Destin: Nu se poate trece usor peste interesele tale vitale. Ii vei deranja pe multi datorita simtului moral foarte dezvoltat. Vei urmari idealuri carora le vei consacra intreaga ta energie. “L’important ce la rose…”
Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa nu iti neglijezi partenerul.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to >Spune-mi in ce zi te-ai nascut, ca sa iti zic ce floare intruchipezi

  1. ina bixade says:

    >imi place ca sint o albastrea:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s